[Gluster-users] upgrade 2.0.2 to 2.0.9?

Robert Minvielle robert at lite3d.com
Sun Apr 18 09:25:18 PDT 2010


Yes, tried that. Same thing. 

I thought I recalled that would fix it... but it seems to not
work. 

----- "Count Zero" <countz at gmail.com> wrote:

> If I remember correctly, the suggestion was to type: ls -lR
> (You do this from your mounted directory).
> 
> In theory, this forces glusterfs to update/heal/etc.
> 
> Aric
> 
> 
> On Apr 18, 2010, at 9:07 AM, Robert Minvielle wrote:
> 
> > 
> > I have two glusters, a production and test gluster. A while back, I
> upgraded the
> > test gluster from 2.0.2 to 2.0.9 with no problems. Both glusters are
> running gentoo,
> > same version, same kernel. The client saw all of the files,
> everything worked.
> > 
> > Over this weekend I upgraded the main production gluster, as we are
> trying to get some
> > more speed and I was told by the gluster team some time ago to try
> out 2.0.9 to cure
> > a few problems. I did the same exact upgrade that I did on the test
> gluster.
> > Now that I am done, I can mount it fine and I get no errors in the
> logs, however,
> > most (e.g. 85%) of my files are missing, or I get a "cannot access
> /data/blah/blah no
> > such file or directory". The files exist on the server in the
> exported directory,
> > but the client does not see some of them. I recall there was
> something I had to do
> > to fix this perhaps... I can not recall what it is.
> > 
> > Anyone have any ideas? (other than shutting down work tomorrow,
> ugh)
> > 
> > At this time I may be forced to back off to 2.0.0... hope that works
> :O
> > _______________________________________________
> > Gluster-users mailing list
> > Gluster-users at gluster.org
> > http://gluster.org/cgi-bin/mailman/listinfo/gluster-users


More information about the Gluster-users mailing list