[Gluster-users] FW: [GLUSTERFS] Transport end point not connected

anthony garnier sokar6012 at hotmail.com
Mon Apr 2 07:43:50 PDT 2012








Hello folks,
Since the beginning I got the a bunch of errors  : 

[2012-04-02 16:25:34.704418] W [socket.c:1494:__socket_proto_state_machine] 0-socket.management: reading from socket failed. Error (Transport endpoint is not connected), peer (127.0.0.1:1010)


I saw also a lot of info : 
[2012-03-12 11:11:25.591203] I [nfs.c:704:init] 0-nfs: NFS service started
Strange because I restarted the service only few times.
 
This is my host file (ylal3530) : 

127.0.0.1       localhost
10.80.68.60     ylal3530.inetpsa.com ylal3530  (Public IP localhost )
10.80.49.12     ylal3533.inetpsa.com ylal3533  (private IP localhost)

10.80.49.10 ylal3510 # GlusterFS Backend  1GB (private IP)
10.80.49.11 ylal3520 # GlusterFS Backend 1GB (private IP)
10.80.49.13 ylal3540 # GlusterFS Backend 1GB (private IP)

# gluster peer status
Number of Peers: 3

Hostname: ylal3520
Uuid: 32e5c9ac-f872-4fd2-ae0e-cc740ce3be1e
State: Peer in Cluster (Connected)

Hostname: ylal3530
Uuid: 61c84473-3ea6-4da0-8a9f-17f193191bef
State: Peer in Cluster (Connected)

Hostname: ylal3540
Uuid: ec9b87ac-764e-42da-bc8f-f07a9af300a3
State: Peer in Cluster (Connected)



Do I need to add something like : 
10.80.49.12 ylal3530


Regards,

Anthony Garnier
 		 	   		   		 	   		  
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://gluster.org/pipermail/gluster-users/attachments/20120402/d7f1753f/attachment.htm>


More information about the Gluster-users mailing list